неделя, 21 февруари 2010 г.

Нещо в страни


Mного мислех дали да подхвана Бой&ко, но вече не виждам смисъл, така че днес реших да пиша за успеха. Успеха на българи, пробили по света, но не и у нас. Разбира се такива истории може да откриете на много места. Възможно е да повторя думите на някого, за което моля за извинение.
Днес искам да представя двама българи – таланти, пробили на подиума на световната виша мода. Попаднах случайно на ревю 2010 на Ливия и Ясен. Оказа се, че тези двама българи от много години се занимават с мода, а славата им е действително световна. Търсенето в интернет показа, че някой от световно-известите дизайнери (например Лакроа) изказват ласкави думи за тях и им предричат голямо бъдеще. Въпреки, че там са любимци на медиите си задавам въпроса, защо в родината си не са известни? Защо знаем Келвин Клайн, а не Ясен & Ливия? 

Всъщност не знам дали горното има значение за някой, но лично аз желая на тези двама българи много,  много успех на световния подиум.


3 коментара:

  1. Емо,за съжаление никой не е пророк в собствената си страна,особенно в Бг,браво на тези млади и талантливи българи,желая им много творчески успехи и да станат световно известни:)

    ОтговорИзтриване
  2. Точно факта,че тука не са любимци на медиите говори много.Олигархията има нужда от послушни,а не от талантливи хора.Както беше казал Сталин: "Нет человека,нет проблем".

    ОтговорИзтриване