петък, 30 април 2010 г.

БАН

Нямам намерение да пиша за синодалните старци на БАН, а за БАН-ването от страна на чичко Блогер. Предполагам скромното ми блогче е породило някакви Радини вълнения сред стожерите на управляващите. И в резултат на последното десет дена нямах достъп до коментарите, както на своя, така и други блогове. Мисля да разреша проблема, като просто си направя сайт, но за целта ми трябва време, с което в момента не разполагам. 
И така, ако някой си е мислил, че едно БАН-е е достатъчно да започна да пиша за маргаритките и пчеличките, то той е на грешен път! А за да не оставам празно пространство след себе си ще повдигна въпроса за торентите. 
Лично аз не гледам филми и не слушам музика – нямам време. Нямам време да се ровя, да свалям файлове. Това последното си обаче чиста проба пропуск от моя страна, защото пропускам хубави и стойностни неща. Днес обаче пиша за *БАНването. 
Слушам как посланикът на щатите от известно време ни критикува по определени въпроси в резултат, на което всевъзможни служби и служители излизат от дупчиците си и започват да размахват пръст (не че няма основание). Ако не бях гледал Горбачов през комунизма и опитите на месните велможи начело с тато да влезнат в тона на господаря от Кремъл, сигурно щях да съм изненадан, но аз не съм. Чудя се само, защо посланикът направо не застане на поста губернатор на полу-щата България и драмата да приключи? 
Защо ме дразни готовността за сервилност на поредното ни правителство? Защото не е редно да ни унижават до такава степен. Не е възможно да сме толкова БАН-ти. Ако така ще я караме, тогава посланика да смени премиера и да се знае кой поръчва музиката, че до сега все чалга слушаме.

5 коментара:

  1. Понякога blogger духа супата с някакви "временни" бъгове :)
    Еуфорията с коментарите от последната седмица беше свързана именно с такъв бъг. Реално погледнато... blogger спират (или поне на първо време маркират) блогове, които са били "нацъкани" с флагче за "пререкателно по една или друга причина" съдържание :)

    Но идеята ти да заебеш и да минеш на собствен домейн и хостинг - безценна (и много правилна) :)

    Подкрепям! :)

    ОтговорИзтриване
  2. Човече, вземи промени формата за коментиране. Оня ден се опитах да ти го напиша, но потънах в небитието.
    Тоя вариант с коментарите вградени под поста е бъгав. Слагаш някой от другите, примерно с изкачащ прозорец и проблема се решава автоматично ;)

    ОтговорИзтриване
  3. Да, Емо. Проблемът не е от блогспот персонално към теб. :)

    ОтговорИзтриване
  4. Legrandelf,
    Имам такова намерение и сигурно ще го изпълня, тогава ще съм сравнително независим.

    Балтизаре,
    и аз се опитвах да ти пиша, но уви! Сега съм сложил коментарите в изкачащо меню

    Фрог,
    И аз си мислех, че не е персонално до петия ден - сега незнам какво да мисля.

    ОтговорИзтриване