сряда, 1 юни 2011 г.

Фейснах се!


Преди време писах, защо не използвам социалните мрежи. Но любопитството, е по силно и от най - верния принцип. Преди две години си бях направил профил в туитер, но не го използвах. Преди четири месеца се регистрирах в фейсбук, изиграх един покер и толкова. Всъщност харесах туитер в последно време, защото е бърз начин за получаване на информация. Владо ми показа как да туитвам блога и стана интересен, но като цяло е спокойствие (поне при мен). Реших, че съм напреднал потребител, но не бях подготвен за фейсбук. Лавина! Не съм наясно с функционалността му, но виждам как се появяват нови и нови съобщения. Хората ме питат разни неща, а аз само гледам екрана безпомощно. В общи линии, това са ми първите впечатления от  социалните мрежи (дано не са последните:) 

13 коментара:

  1. А пък ние ти пращаме разни приятели да ти вземем повечко акълеца.
    Щом аз свикнах значи и ти :)
    Занимавки там, ам с едно наум да знаеш ;)

    ОтговорИзтриване
  2. Хаха, най-забавни са първите стъпки... когато без да знаеш си разпратил какво ли не на кой ли не :D Има си предимства, има си и недостатъци.

    (честит празник, Емо ;)

    ОтговорИзтриване
  3. Хъм, аз направих профил, когато на една позната и потрябва съсед за фермата и, щото съм добра душа,...
    Нищо впечатляващо. Клюкарник :)

    ОтговорИзтриване
  4. Голяма работа е любопитството, Емо! И аз като теб, но преди теб (смях)
    ---
    Общо взето нищо особено и интересно...Някои казват, че чрез него открили съученици, съвойници и пр., ама за мен не е така. Съученици и аскерлии с които поддържам връзка, я поддържам още не преди Фейсбук-а, а преди интернета (пак смях)
    ---
    Минавам от време на време, да си стои профила, дето се вика - нито хляб иска, нито вода :)

    ОтговорИзтриване
  5. Добре дошъл в отбора на любопитните ;)
    :):)

    ОтговорИзтриване
  6. Честит празник! :P:D

    Иначе те видях във fb :)Ще му свикнеш,че дори ще ти стане досадно:)

    ОтговорИзтриване
  7. Е, какво толкова има:)Нито е сложно, нито страшно, не знам какво толкова лошо виждат в него някои хора...Просто още едно място за контакти и източник на инфо...Усмихнат ден, Емо!:)

    ОтговорИзтриване
  8. Като първи съвет прегледай си настройките на профила и особено за уведомленията махни повечето отметки. Иначе като информационен поток ако успееш да филтрираш нещата е добре, но аз свикнах чак след година.

    ОтговорИзтриване
  9. Благодаря ви за напътствията :)
    Все още изучавам платформата, и ще ми отнеме време докато свикна с нея.

    ОтговорИзтриване
  10. Вече те поздравих там:)на мен ми е забавно,всички приятели от тук сме там,готино е:)))аз специално намерих мои колеги,съученици,приятели и съотборници от студентските години:)))

    ОтговорИзтриване
  11. Силве,не знам какво да кажа :) много инфо има там. За сега само разглеждам:))

    ОтговорИзтриване
  12. Ще ти хареса и ще свикнеш Емо:))-

    ОтговорИзтриване
  13. Еми ха, честито! Ще свикнеш с него, но не се пристрастявай. И внимавай какво споделяш там и с кой си говориш. Аз го наричам съвременен махленски мегдан, че точно на такова прилича. Бабите едно време на мегдана си разправяха кой какво ял, къде ходил, сега споделяме във ФБ.

    ОтговорИзтриване