събота, 25 юни 2011 г.

Правила


6 коментара:

  1. Всичко е от чувството за безнаказаност, Емо. Хората, които спазват правилата, го правят по вътрешна убеденост, а останалите не се впечатляват от новините за ежедневните катастрофи. Мислят, че на тях не може да се случи. Освен това, ако случайно ги хванат, се отървават евтино, което още повече засилва чувството за безнаказаност. Вчера се загледах в паркираните коли , край блоковете до нас. Преди време нямаше паркинги, но сега са направени. поне половината от колите, обаче са паркирани на тревните площи. Три от тях са на служители на реда, едната е на общински съветник.

    ОтговорИзтриване
  2. Полицаите очевидно бързат. Провежда се акция „Дървени глави“ и всички трябва да се съберат в съответното управление на МВР :(

    ОтговорИзтриване
  3. Така е, Владо. Въпрос на вътрешна убеденост и възпитание. Не бива да учудваме, че после никой не спазва правилата, след като тези които ги съблюдават не ги спазват.

    Славунчо, операцията се казва: "Напряко" :)

    ОтговорИзтриване
  4. Демонстрация на твърдението ми "Правилата са за другите! Ние само ще следим дали те ги спазват!"

    ОтговорИзтриване
  5. В момента имам чувство, че никой нищо не спазва/имам предвид правилата на движението по пътищата/. Граничи с анархия... За съжаление резултатите всички ги знаем и виждаме...

    ОтговорИзтриване
  6. kenkal, навремето имаше един много тъп филм - "Мозъчни донори", ако не си го гледала пробвай. Ще се изненадаш, колко много се вписва сценария в нашата действителност.

    Zvetanka, на никой не му пука за нищо. Малкото изключения започнаха да се евакуират.

    ОтговорИзтриване