сряда, 7 май 2014 г.

Розови човечета

В Украйна в последно време, се появиха "зелени" човечета, без опознавателни знаци. Те искат независимост, гонят фашисти и редовните украински войски с ракети и оръжия - последна дума на техниката. Според запознати, става въпрос за спец части на руската армия. Не липсват обвинения, че има провокации срещу "зелените" човечета от страна на разни "кафяви" човечета, които според други запознати в момента са превзели властта в Украйна. Ако разгледаме ситуацията в Украйна, през призмата на вътрешен конфликт, където и двете страни имат външна финансова и логистична подкрепа, то ние не можем да кажем друго, освен - жалко за обикновенните хора по тези места!
Но все пак, думата ми е за "розовите" човечета, онези от Розово, пък и не само. В нета бъка от тях. Лесни са за разпознаване! Левски над всичко, България на три морета, за всичко са виновни еврейте, световната конспирация и т.н. В по-голямата си част, "розовите" човечета са били съзидателни хора, загубили целта в живота или преживяли лични трагедии. Когато едно "розово" човече не открие логична причина за собственото си нещастие, тогава той открива враг, на когото да препише несгодите си. Друга характерна черта, е желанието за капсуловане на собственият вид в ареала на обитание, демек недопускане на разноцветни човечета в близост. Достатъчно е да погледнем назад в историята, за да разберем, че последното е невъзможно.
Не знам по какъв начин да го кажа, но ние трябва да ограничим въздействието на цветните човечета, в името на общото благо и просперитет. Идват избори, на които аз ще гласувам срещу партиите, ще гласувам за независим кандидат. Предполагам и много други ще постъпят така. За това, призовавам повече хора да гласуват, независимо за кого! Само чрез висока избирателна активност ще оставим "розовите" човечета по родните им места и няма да се срамуваме заради тях.

2 коментара:

  1. Не зная, Емо. На предишните избори гласувах против, но на мястото на едни розови човечета идват други и винаги овцете ги следват. Най-много ме е яд, че протестите всъщност бетонираха сегашното състояние на нещата. Не се роди нищо свястно ново, а докато това не се случи, все ще вървим надолу.

    ОтговорИзтриване
  2. Владо, прав си! Аз също не разбрах, как след толкова протести нищо не се промени, освен арогантното поведение, което стана в пъти по-нагло. Писна ми...

    ОтговорИзтриване