неделя, 24 юни 2012 г.

Неделни занимания

Отпуснал съм се на балкона и се наслаждавам на тишината. Наслаждавам се на всяка секунда, на планината срещу мен, на преминаващите коли, на лекия повей на вятъра и на някаква руска песен долитаща от съседния блок. Тук там, някой съсед повишава тон, но аз пак се наслаждавам. Казано по друг начин, радвам се на жегата. Отворих блога си и установих, че е хванал паяжина. Реших да я посъбера малко и стигам до статистиката. О, мъка!
„Как се точи бензин“ – 3 посещения. Обяснявам, с такава информация не разполагам. 
„Декорация на балкон с камъни“- 2 посещения. Лично аз имам по-добро предложение от балкона, трябва само някой да докара декорацията в центъра на София.
„Емо скулптори“ – 2  посещения. Ако някой търси изложбата на Веждито, ще трябва да посети Токио. Злите езици казват, че разходите по изложбата са поети от министерството, но какво пък, човек веднъж е министър.
„Божидар Димитров“- 2 посещения, търсят го предимно от Македония. При мен ще срещнете само критика за него. Излъгах. Има и нещо положително около него, което трябва да се спомене – кучето, което нарича Бойко.
Организирана престъпност контрабанда курсова работа“- 1 посещение. За едни е курсова работа, за други занаят. До колкото знам, в министерството на Цецо има готови курсови работи, трябва само да си платите…
„А сега на къде?“ – 8 посещения. Честно казано, ако знаех, щях да пиша по въпроса.

3 коментара: