петък, 7 май 2010 г.

Кризата ли? Питайте Дянков...

Наскоро прочетох, че човек не може да има вяра на никого, дори и на себе си от време на време.  
Гледайки интервюто на Дянков по БТВ си спомних горната сентенция. Този човек не знае какво говори всеки път ново десет. И за да не съм голословен само ще цитирам неговите изказвания, в които той твърдеше, че излизаме от кризата. 

От последното интервю стават ясни три неща: 
1. Дянков няма никаква идея кога ще приключи кризата. 
2. Дянков няма никаква идея какъв е бюджетният дефицит. 
3. Дянков не може да реши нищо без съгласието на МВФ. 

В заключение ще кажа, че инфантилната идея на премиера – министрите да използват метрото е прекрасна, само така последните ще разберат колко е голям рейтинга им. Колкото до Дянков по-добре да си кара колелото само в Бояна , че току виж предизвикал съдбата.

9 коментара:

  1. Интересна ще ми бъде първата статия посветена на Дянков и велосипеда.И гарнирана с богат снимков материал.Да видим коя медия първа ще отрази това гениално събитие:))

    ОтговорИзтриване
  2. Eee, как коя? Тази на Бареков :))

    ОтговорИзтриване
  3. Бе някой вярва ли изобщо, че това недоразумение ще превзема боянските баири с колело, а?

    ОтговорИзтриване
  4. Г-н Дянков не знае абсолютно нищо.Той е най-слабия министър на този пост.За мен България все повече затъва в кризата, само че въпросната личност не го разбира.

    Искам да видя снимка на Г-н Дянков с колело.Ще бъде забавно :D

    ОтговорИзтриване
  5. Фрог,
    Всичките са недоразумения. ПОмниш ли самолета до Иран? Аз питам защо сега не изпратят НСБОП да освободи похитените български моряци? Нали нито един българин нямаше да бъде изоставен в чужбина?

    Парфюми,

    Този човек сигурно би бил много добър , като счетоводител, но за министър не става.
    Иначе и на мен ми се ще да го видя как се връща от работа с колело :)

    ОтговорИзтриване
  6. Извинявам се!Този човек не може да бъде счетоводител камо ли министър!
    Единствено става да върти педалите на колелото у тях си....Ако така кара колело както взима решения-и един метър няма да мине-половин оборот на пред и и два на зад.....
    Какво ли ни чака за напред?!.....

    ОтговорИзтриване
  7. Само неприятности ни чакат Marten's

    ОтговорИзтриване
  8. Дянков е пропуснал Първият урок,от науката,на която,по собствените му думи,едва ли не е светило - "Не се бой от големи разходи-бой се от малки приходи".А той е основополагащ и за адекватно мислене,и за що-годе сносен анализ,и за намиране на смислени решения.Капацитета му очевидно стига до толкова,по най-тъпия начин да се взема и представя за благодетел,разпореждайки се с държавни пари.

    ОтговорИзтриване
  9. Стоя и си мисля...защо не вземат и не съберат цялото ни народно събрание и всички, които са отгоре на нашата държава в един самолет...и случайно да им се случи "случка"...Тотално ме отказаха да гледам и слушам всичко свързано с политиката!

    ОтговорИзтриване