сряда, 20 април 2011 г.

Чочко президент!


Преди врем пуснах една анкета – кого бихте пратили в затвора? Близо 50% смятат, че това трябва да бъдат всички политици, а персонално премиера държи 10% рейтинг в класацията. Днес президента призова политиците от прехода да се оттеглят. Последното би било страхотна идея, но леко се съмнявам участниците във властта да пуснат кокала.  И тъй като това няма да стане доброволно, то нека стане по врем на изборите. Какъв по-добър момент от този, за да  сменим порочната практика?

Днес, аз издигам Чочко за президент! Имам разрешение, а той ще бъде една достойна кандидатура и истинска алтернатива на фона останалите кандидати. След като в надпреварата ще участват трактори, репи и всякакви други аграрни елементи, защо да не кандидатираме и куче?

Често в нета срещам отчаяние, изразено по един категоричен начин – няма да гласувам! А, защо? Защото не ни харесва кандидата? Няма алтернатива? Ами вече има! Чочко е новия национален герой и всички вие, които по някакъв начин не искате да гласувате за статуквото, а искате да покажете, че очаквате промени – гласувайте! Вместо бюлетина пуснете снимката на Чочко. Той поне няма да ви излъже.

7 коментара:

 1. Трябва му само вице , иначе е най-достойния кандидат. Не вярвам, че и бъдещите кандидатури ще могат да се сравнят с него.

  ОтговорИзтриване
 2. Така е Владо, няма конкуренция :))
  А, за вицето съм готов за предложения :)

  ОтговорИзтриване
 3. Мислех да не коментирам, за да не бъда обвинен в конфликт на интереси, свързани лица и т.н., НО след като споделих с кандидата направените стъпки, той доволно замаха с опашка и постави едно КАТЕГОРИЧНО условие: иска вицепрезидентКА! Мотивити си не пожела да сподели...

  ОтговорИзтриване
 4. Мисля, че няма пречки вицето да бъде от противоположния род.

  ОтговорИзтриване
 5. Saglasna sam!Chochko e strahoten!
  Veseli praznizi!
  pozdravi

  ОтговорИзтриване
 6. Весели празници на всички :)

  ОтговорИзтриване