вторник, 29 септември 2009 г.

Магията на вярата

Коя партия е легитимна АТАКА или МДС Мюсюлман демократичен съюз? Ако се вслушаме в призивите от Волен&Ко и тези на братята Юзеирови ще открием много сходни идеи и желания. Логично си задаваме въпроса за какво е цялата тази простотия, и кой има полза от нея?
Мисля, че е време да надникнем за завесата и да разкрием сценариста на театрото. За ваша изненада такъв няма или поне не е един. Освен дублаж в сценария имаме такъв и в хореографията, декора и актьорите. Какво да очакват уважаемите зрители 2в1 или 1в2? Ами зрителя може да очаква, че е прецакан, ама на половина. Нито ще гледа театър, още по-малко спектакъл, защото при смесването на трупите се смесиха и репликите, декорите и най-вече актьорите. Така, че театър не очаквайте по-скоро финалния мач по кеч за купата на Бейрут вилидж, в който всеки се мъчи да каже нещо, ама няма кой да го слуша.
Да впишем в конституцията, че сме християнска държава – по голяма глупост не бях чувал!?! Ние след освобождението не сме го направили, та сега ли??? Изглежда днешните политици минават само през задния вход на парламента, иначе нямаше да пропуснат логото –„Съединението прави силата”. Както не съм съгласен с появата на МДС, така не приемам съществуването на ХДС (Християн демократичен съюз). Всички тези партии трябва вкупом да влезнат в храмовете и да започнат да се молят до тогава докато от главите на лидерите им политиката изчезне.
Политиката е за разумни и необременени хора! Тя (политиката) трябва да обединява хората и служи на ВСИЧКИ граждани на държавата, без значение кой какъв е!

Няма коментари:

Публикуване на коментар