неделя, 2 май 2010 г.

Не му давайте да говори


Гледах репортажа от участието на Дянков в Сеизмограф – умрях от смях! Според него „икономиката ни излиза от кризата” и още „Дянков заяви, че за първи път от 16 месеца насам, паричната маса се е вдигнала и това означава, че потреблението се е повишило.”
В отговор ще кажа само, че потреблението изсивява. Какво имам предвид, ами много просто - касови бонове се издават изключително рядко. Тенденцията е прогресивна и най-вероятно бюджета отива към пълна катастрофа. Това, което ще постигне сегашното управление е да отблъсне и малкото останали коректни данъкоплатци.
Слушам как хвали агенция Митници, но това е просто поредния ПР преди краха на „реформата”. Още има контрабанда, дори тя става все по-голяма. Неспособността за справяне с престъпността е видна, независимо от показните акции на вътрешното министерство. Хора със скъпи автомобили продължават да нарушават необезпокоявано правилата, а катаджийте извръщат безпомощен жаден за двайсетолевки поглед.
Не знам защо разрешават на Дянков да говори, не знам защо още е министър. Явно е спуснат свише - от големия бял баща оттатък океана. Не знам до кога ще върши щуротии, но поне да спре да говори.

3 коментара:

  1. И като имаш предвид,че е основен стълб на правителството...Иначе от много години нещата не вървят на добре,но от тази година май уверено тръгнаха към трагедия.

    ОтговорИзтриване
  2. Иване,

    Драго ми е да те видя :)

    ОтговорИзтриване
  3. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване