неделя, 10 октомври 2010 г.

74% не-одобряват управлението!



Толкова показва статистиката на скромната ми анкета. От 128 прегледа - 43 са гласували. От тях 74% неодобряват управлението на Герб. 

Със сигурност, от статистическа гледна точка резултата не е меродавен, но все пак показва определена тенденция, а тя не е тази, която консумираме от телевизионния екран.

Ще запазя анкетата, за да видя как ще се промени във времето.

13 коментара:

  1. Народа се води по външни признаци.Не се и замислят над основата на проблемите.Повърхностно и необосновано на здрава логика съждение, спонтанно изказани мисли.Не бива да се гледа с песимизъм

    ОтговорИзтриване
  2. В цифрите няма нищо спонтанно :)

    ОтговорИзтриване
  3. Тя твоята добре показва не е като големите статисти "Каква голяма Любов" ужас.

    ОтговорИзтриване
  4. Здравна реформа - слаб 2(Общински болници,които десетилетия са обслужвали своите пациенти днес изнемогват от липсата на финансиране;Избора на трети здравен министър само потвърждава хаоса в тази сфера;
    Социална политика-среден 3(Работя в социална институция и смея да твърдя,че неяснотиите са твърде много не само пряко за бъдещето на децата в неравностойно положение,но и за така наречената пенсионна реформа;Внасям осигуровки в два пенсионни фонда,чета,че предлагат и трети!С моята професия не се виждам пенсионер;
    Антикризистни мерки - среден 3(Само в България все още има стегнация;
    Причини за недоволство много,Емо!Все още нищо положително не е направено,че да се обърне резултата от тази и подобни анкети.

    ОтговорИзтриване
  5. Живко,

    Всичко което казваш е така. А зад слабите резултати се крият определени интереси. Разтакаването във времето обаче, само задълбочава проблемите.

    ОтговорИзтриване
  6. С изненада установявам, че пенсионерите източват държавната хазна. И ... е добре броят им да бъде намален например по два начина - с намаляване на средната продължителност на живота и увеличаване на пенсионната възраст. За първото се грижат музикантите от от здравното министерство а за второто - от социалното. Нещо като хуманна скотобойна по необходимост!? Браво на диригента.

    ОтговорИзтриване
  7. Не одобряват 74% от хората, които четат блогове. Я питай по-простичките, в една квартална кръчма, например. Или кварталните клюкарки. Или някой шофьор в обществения транспорт. Отговорът там ще е съвсем друг. Имайки предвид, че такива хора са мнозинство в нашата страна, познай кой ще спечели пак изборите.

    ОтговорИзтриване
  8. Големи умници сте се навъдили тук,сбирка на младежкото БСП ли има?Спряха ви червените кранчета и взехте да ревете,а като ограбвахте за живите и за умрелите ви беше гот,нали?

    ОтговорИзтриване
  9. Bin/bash,

    Много си прав да знаеш :)

    ОтговорИзтриване
  10. интернет ползват сравнително интелигентни хора затова ти е такава статистиката и ако тази част от населението гласува на избори се предполага че ще имаме грамотни управляващи :):)

    ОтговорИзтриване
  11. Анкетата не е за кого ще гласуват хората, а дали са доволни от сеашмото управление.

    А при ниска избирателна активност, управляващите може да вземат гласове.

    ОтговорИзтриване