сряда, 18 юли 2012 г.

Тероризъм


В момент, когато трима седем души са загубили живота си в следствие на терористичен акт, е много тъпо да кажеш – предупредих ВИ! Единственото, което ми идва на ум в този момент е, ОСТАВКА!!! Незабавна, на цялото правителство. 

4 коментара:

  1. За съжаление за мен нищо такова няма да се случи!
    И по новините само казват, че сега чакаме да дойдат първите хора в правителството!
    А не отидат до болницата да получат информация за хората!
    А в правителството отдавна са стигнали нивото си на некомпетентност!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Оставката е за хора с морал и достойнство, а не виждам такива в правителството.

    ОтговорИзтриване
  3. Оставка за какво,Емо?За това че се е случило нещо,случващо се ежедневно на много места по света? Или за неадекватна реакция на "държавниците ни"?Каква адекватност,Емо,след като в последните години управници са ни измекяри и лекета и целия смисъл от управството им за тях е едното лапане и плюскане.Това че сме свидетели вече и на явление от този род - ми няма как да не стане,след като станахме част от най-мръсната световна терористична клика.И след като тръгнахме и ние да сеем смърт и ужас сред всеки непокорен,какво да очакваме-идилия с летящи пеперудки около нас ли?Има много хора,които не обичат Андрей Пантев-не защото не е умен или няма какво да се научи или чуе от него,ами защото видиш ли-бил червен.Хах-ми да си слушат Фори Светулката-той е син :)) Често пъти се сещам,за това което,като историк каза той, сред нестихващите аплодисменти след гласуване присъединяването ни към Нато - "Притеснява ме малко,че България винаги е избирала страната на силния и никога на печелившия"

    ОтговорИзтриване
  4. Жак Франсес19 юли 2012 г. в 18:57

    За жалост са толкова некомпетенти, че чак си вярват, че са богове... Само глупостта е безгранична, а тя води до безгранично кухо самочувствие... Нали ни пазеха дюнерджиите, а часове по рано обясняваха, че МВР се е справило на 100 % със задълженията си... Страшното е, че дори кръвта по ръцете им не ги стряска...

    ОтговорИзтриване