четвъртък, 1 юли 2010 г.

9 месеца и ½


Търси се инвеститор! Управляващите го търсят със свещ, обява в държавен вестник и ако не дойде доброволно ще бъде намерен с помощта на полицията. Има една АЕЦ - Беляне та инвеститора е за нея. В какво трябва да инвестира? Ами в една дупка. Дерзайте  инвеститори! Гледам по телевизията как някаква блееща герберка да ми обяснява как- тя щяла да решава какво ще се приеме като закон?! Бих и отговорил нещо от сорта на @*&$№*)!#$И%, но ще го запазя за по нататък. Не разбирам какви са тези дребни собственици на земя дето надигат глас, че арендатора ще ги рекетира? Какви са те, за да оспорват висшата воля на човека партия? 

А кака Цецка решила, че като смени прическата ще стане по-лице приятна - найс, а? Найс, найс , ама с един депутат не може да се справи, камо ли с цял парламент, иначе русото и отива. 

За девет месеца и половина герб ни върнаха в  96-97г. това е сегашното управление-  кръгла нула!

А вие глупаци плащайте! За по скъп газ, ток, по скъпи продукти, по-скъпи услуги. Заплатите ви ще падат, банките ще ви вземат имотите, а вие плащайте! Плащайте за здравеопазването-дето хич го няма, плащайте за образование, което пет пари не струва и продължавайте да се биете в гърдите какъв славен народ сме. 

Какъв народ, ние и стадо не сме...

4 коментара:

  1. Ето, Емо...това е момента, който имах предвид, че казвам "Бруччч!
    Само, че тоя път без да се усмихвам :(

    ОтговорИзтриване
  2. Кръстю,
    И аз не се усмихвам вече...

    ОтговорИзтриване
  3. Емо,нали според ДЯНКОВ КРИЗАТА свършвала.....ега ти демагогията...

    ОтговорИзтриване
  4. Силве,

    Тази констатация е само според него...

    ОтговорИзтриване