неделя, 27 декември 2009 г.

АВАТАР



Гледах филма Аватар и много ми хареса. Бих казал, че филма е фундаментален и навява множество мисли свързани с това какво представляваме и на къде вървим. За ефектите няма да споменавам, нека всеки сам усети реалността, към която ни водят 3D филмите. В случай че имате свободно време и желание ви препоръчвам да го гледате на кино-няма да съжалявате!


СНИМКА: http://static3.nanoset.net/

 

 





10 коментара:

  1. Внимавай
    Да не те усети уважаемият блогър Павката

    ОтговорИзтриване
  2. Аз току-що се връщам от Аватар - подкрепям напълно твоите думи. филма има много послания, но май вече събитията са безвъзвратни, не можем да тръгнем нито срещу техническия прогрес, който сами направихме, нито срещу разрухата на природата, която от години творим сами, една дребна и меркантилна човешка раса....

    ОтговорИзтриване
  3. Наистина уникален филм, до голяма степен благодарение на цветовете и ефектите, но се радвам, че го гледах :)

    ОтговорИзтриване
  4. пепеляшка,
    Права си! Техническия прогрес би трябвало да бъде отражение на едно развито културно общество, но в нашия случай май не е така.
    Пламена, добре дошла!
    Според мен ефектите единствено усилиха ефекта от посланието, а то е за баланса, който ние отдавна сме нарушили.

    ОтговорИзтриване
  5. DАма, всички сте луднали по този Аватар,още не ссъм го гледала но ще го направя ..и аз мога да изпадна в подобна еуфория...наистанао от всякъде чувам много добри отзиви...

    ОтговорИзтриване
  6. Ето тук
    http://eneya.wordpress.com/2009/12/23/the-avatar/

    ОтговорИзтриване
  7. Нищо особено като филм и наистина,ако не бяха цветовете и ефектите както каза и Пламито....нямаше да си заслужава.От всички отзиви ,които чух дори се поразочаровах очаквах още по-откачен да е филма ;)

    ОтговорИзтриване
  8. Предварително бях решила, че ще е поредната помия този филм...ама вие почвате да ме разколебавате и да подронвате предразсъдъка ми относно него!

    ОтговорИзтриване
  9. Разбира се, че одобрението или не одобрението на филма е въпрос на гледна точка, но за мен той носеше послание. Не си спомням да съм гледал в близките години филм с толкова много истини изписани между кадрите. Все пак, решава сам за себе си какво му носи една прожекция за мен ефектите и анимацията като критерии бяха на последно място. Просто филма трябва да се почуства ;)

    ОтговорИзтриване