събота, 21 ноември 2009 г.

Дузпа или две?

Колко автогола трябва да си вкара капитана на отбора, за да бъде сменен от треньора? Колко малко не достига да бъде осъзнат един прост факт – не е важно колко и какви думи ще кажеш за мача, а как ще играеш през онези 90 мин. Ако някой се заблуждава, че хората са глупави само защото стоят зад телевизора, а не пред камерите мисля, че много греши. За тези, които не си спомнят искам да кажа следното хората умеят да оценяват всичко, особено отиграното персонално за тях. Те (феновете) оценява нещата горе-долу така: +/ - , и за информация на играчите при повече плюсове нещата са наред, когато обаче преобладава минуса обикновено мача е загубен. Също така не бива да се забравя, че автоголовете не се прощават. В последствие играчите не могат да се сърдят, че на следващият мач липсват зрители и стадиона е празен! Стига вече! този мач съм го гледал дори с продълженията и не искам да ме правят на маймуна! Не понасям някой едновременно да говори некомпетентно и да допуска „технически” грешки!
По повод подобряване играта на отбора, питам налага ли се някой от играчите да бъде сменен?

3 коментара:

  1. Налага се! Но да започнат с важния господин Иван Иванов. Грррр...повдига ми се от това момче. Като паднахме от Кипър с 4:1 и го питаха за неговите грешки, отговори с нагла усмивка "Че всеки прави грешки" А истинските играчи като Мартин Петров, Бербатов и др. си наведоха главите от срам и подминаха.
    Ама така е - като на 20 години си олигавен от съдбата и презадоволен, и мислиш, че светът се върти около теб..
    Но както каза ти - феновете не забравят.

    ОтговорИзтриване
  2. Подкрепям Дани,но дайте предложение ,кой да сложат на кормилото на нац.отбор по футбол?Мъри нали знаете ,че е приятел на Наско с.и на Боби М.всичките до един левскари,как да стане работата?....Пената може да няма богат речник и въобще да говори и реди бисери ,но някък си знаеше как да подреди отбора за да има успехи...явно футболния господ на БГ гледа в друга посока!

    ОтговорИзтриване
  3. Не очаквах да сте толкова наясно с проблема, но сте прави :)

    ОтговорИзтриване