сряда, 27 януари 2010 г.

Ами сега?



5 коментара:

  1. Въпрос с повишена трудност! :)
    И още по-повишена вероятност от... оакване, след консумация! :Р

    ОтговорИзтриване
  2. Българска му работа... Преди време намерих голяма хлебарка в пастет и вече от нищо не се учудвам :-(..

    ОтговорИзтриване
  3. Не знам каква е причината двете „еднакви” лютеници да изглеждат различно, но на вкус бяха еднакви. Все пак в мен остана капка на съмнение относно състава и се опитвам да го прогоня с мисълта, че използваните чушки са били различен сорт. Иначе лютеницата е страхотна!

    ОтговорИзтриване
  4. Много обичам лютеница, особено домашно, но за жалост рядко се случва да ям такава. Имам познат, който се занимава с внос на всякакви химии и боклуци за хранително-вкусовата промишленост и ме увери, че това в лютеницата изобщо не са чушки, а някакви други творения на индустрията, които като се сварят на лютеницата, набъбват и наподобяват консистенцията и вкуса на чушката :( Доматеното пюре е някакво китайско и въбоще тая лютеница каква лютеница е??? Онзи ден си взех бившата ми вече, любима домашна на "Олинеза", разочаровах се много. Тези частички зеленчуци имаха отвартителен вкус и консистенция. По същия начин стои въпроса с "натуралните" сокове. "Частичките" (pulp) портокал са частички тиква...

    ОтговорИзтриване
  5. Употребявам тази, защото в нея няма консерванти а чушките са на парченца, което ме кара да вярвам, че има нещо истинско в нея, но какво пък технологиите напреднаха :) може да е химия.

    ОтговорИзтриване