Каза Яни и позна! Виното и ракията се правят от спирт?!? Добро утро! Цистерните със спирт правят Българското производство нескончаемо. Преди години се появи приятно вино с хубав етикет, така в началото всичко беше наред, до момента в който първата реколта остана по рафтовете цели 4 години. Брей! То лозята и джибрите да бяха клонирани, пак нямаше да смогнат на потреблението. Добре, ама тук продължават да го пият.
За разлика от месните консуматори, чуждите не са толкова наивни, там самите търговци имат чувство за отговорност. Ще попитате какво са направили? Ами замислили се – как е възможно всяка поръчка да им се доставя без ограничения в количеството. Надали са мислили дълго, защото повече не са поръчвали.
Наздраве за спирта, салама, сиренето и тяхните производни!
Наздраве за спирта, салама, сиренето и тяхните производни!
Няма коментари:
Публикуване на коментар