неделя, 30 август 2009 г.

На опашка за Мадона



Страхотно шоу, изключително добра организация и сценични ефекти! С две думи надали някой от феновете на звездата е останал разочарован от видяното снощи. Няма какво да добавя освен няколко лични впечатления, които не мога да подмина. По пътя към стадиона навсякъде имаше полиция и видимо създаден ред. В мен се зароди чувство на задоволство от организацията и реда около стадиона, но май прибързано се зарадвах.

Зад знаците забраняващи влизането на автомобили паркираха скъпи коли. За една от тях, пред Старбъгс един полицай дори намери парко място за знатния шофьор на дванайсет цилиндровия мерцедес-май караме старата песен на нов глас.

За разлика от концерта на Металика миналата година, на днешния организаторите бяха направили по малко входни пунктове, поради което на опашката стана неприятно сбутване. Реших, че причината за това е засиления контрол, но най-вероятно грешах тъй като никой не ме провери. Стадиона започна да се пълни и в крайна сметка имаше малко свободни места на терена.
Самия концерт започна с известно закъснение, а всичко останало е грандиозно ШОУ.

3 коментара:

  1. Как не падна един метериот върху сатдиона - доста по-малко боклуци щеше да има после в България.

    ОтговорИзтриване
  2. @Нончо - "сатдиона" от сатанизъм ли идва? Това ли изповядваш?

    Аз не бях на концерта - не съм фен на Мадона. но не смятам феновете й за боклуци,
    Сигурно има и боклуци сред тях, както има във всички среди. Включително сред четящите този блог ;)

    ОтговорИзтриване
  3. Откровено не бях фен на Металика, но след концерта в Пловдив имам всичко, което са издали. Мадона не пее моята музика, но направи страхотно шоу, а на концерта имаше всякакви хора майки с дъщери, дядо с внучето и т.н. нямаше простотия хората бяха там за да се забавляват. Трябва да бъдем толерантни и да уважаваме различните мнения, вкусове и желания.

    ОтговорИзтриване