събота, 17 октомври 2009 г.

Италиано зеро

 Гостът даже не се стърпя и пипна мускула на премиера ни, докато му връчваше орден за заслуги към Италия снощи. След това той с кърпичка изчисти местата, до които се е докоснал........................... Берлускони бил впечатлен от културния ни министър Вежди Рашидов. Вероятно затова на вечерята, продължила повече от 2 часа, се родила идеята да вдигнем в Рим паметник на Иван Вазов, който обаче няма да бъде изваян от скулптора-министър заради конфликт на интереси. У нас пък ще има Италиански културен център.

Можем да предложим революционна анти-кризисна програма: ще създадем Държавен Риалити Формат (ДРФ), с който ще пожънем невероятен рейтингов успех до такава степен, че хората по света ще го предпочитат пред Перла. Държавата автоматично ще попълни бюджетния дефицит, а политиците ни ще бъдат по популярни от Папата и Брат Пит взети заедно.
Предлагам също така да не се ограничаваме само с Вазов в Рим, преди всичко трябва да построим и паметници на Алеко Константинов в Гана, Македония, Бали, Цейлон и не на последно място Веницуела.

4 коментара:

  1. Май по често трябва да го показвам - хумора.

    ОтговорИзтриване
  2. На мен поведението на Берлускони ми харесва!Има харизма,различен е и не е някакъв дървеняк,може би за това се харесва на мнозинството:)

    ОтговорИзтриване
  3. Беспорно беше забавен и това личеше от камерите.
    Имаше няколко съществени разлики между двамата :)

    ОтговорИзтриване