сряда, 28 октомври 2009 г.

File/Problem/Recycle bin



В нета върлува нов вирус - „доклада”, разликата между него и останалите  вируси е, че този е търсен и даунлоудван от юзърите. Нямам за цел да коментирам качествата и мутацията на новия вирус, а само ефекта от него.
Държавицата, изгони автора изваял я като турски кенеф. Разкара го като бацил, но май миризмата   остана - смърди, та се нетрае! Оглеждам се и се питам на какво мирише? Ами смърди на газ, некомпетентност, чужди бази, криза, фалити, повишаване на данъци, акцизи, компромати, неправомерно следене и подслушване, отвличания, покровителстване на кръгове, спирали и всякакви многостенни, както във вертикала, така и в хоризонтала на нашата родна матрица.
Загнилата ни татковина заприлича на recycle bin, всеки може да я използва и да изхвърля боклука си в нея – то затова и смърди. От изток ни заливат едни боклуци от запад други, но най вече преобладават родните. Общото между боклуците е съревнованието кой ще смърди най-много, въобще админ да си в матрицата (но да не ти пука от миризмата) ще събереш много матрял.
Поради нарасналия трафик на екстрементни отпадъци препоръчвам пълно изпразване на recycle bin-а  и преинсталиране на харда с последна версия на програмата.


5 коментара:

  1. Хубавото на компютрите, е че има ефикасни програмки за почистване. С държавата е доста по-трудно.

    ОтговорИзтриване
  2. Не се знае дали новия хардуер ще бъде по-добър,българско племе сме все пак,отвсякъде те дебнат "Поп Кръстювци",пък и покажаш ли главата ,знаш колко много те дърпат отново в казана...А за матртицата,един нов "Нео" трябва да я пренареди за да се оправим.

    ОтговорИзтриване
  3. Добро утро,

    Оххх и двамата сте много прави! А аз цъкам ли цъкам с десния бутон на мишката да изпразня кошчето - а то все пълно. Май трябва да сменя компа.

    ОтговорИзтриване
  4. Една от причините да се сбогувам с Windows - вирусите!

    ОтговорИзтриване